Hatchimals Hatchiwow

1 199 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
VARNING! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av små delar. Kvävningsrisk!
Produktbeskrivning:
De har aldrig kläckts ut så här tidigare! Vi presenterar Hatchimals största överraskning ännu: Hatchimals WOW!
Inuti det största och första någonsin återkläckbara Hatchimals-ägget är Hatchiwow glada att träffa dig! Hatchimals WOW är den första Hatchimal som uttrycker sina känslor genom rörelse - med en hals som magiskt kan växa upp till 81 centimeter lång och den kan krympa ner på egen hand, Hatchimals WOW är större än livet!
Varje gång du kläcker ägget vaknar Hatchiwow upp i en av tio överraskningsstämningar!
Nu kan du kela med henne, mata henne, spela spel eller kittla henne! Kläckningen tar bara fem minuter, men din Hatchiwow kan inte göra det utan dig. För att kläckas, luta ägget fram och tillbaka. När du ser regnbågens ögon genom skalet, är din Hatchiwow redo att kläckas - hon kommer att bli högre tills hon skjuter ut äggtoppen och sjunger "Hatchy Birthday!"

Upptäck din Hatchimals WOWs unika personlighet när du leker med henne! Mys med Hatchiwow, och hon kommer att krympa till en liten storlek, spela musik och hon kommer att växa längre och slå an den höga tonen, få henne att jaga sina konfetti-frukt-tillbehör upp och ner. Kittla henne för att få henne att fnissa och studsa upp och ner!
Med över 250 ljud och reaktioner finns det så mycket att upptäcka desto mer du spelar och tar hand om dina Hatchimals WOW! Få hem den ultimata Hatchimals-överraskningen med Hatchimals WOW!

Du vet inte om du får en rosa eller lila Hatchiwow förrän den kläcks!

Ålder 5+