Om Lekdax.com

Lekdax är en leksaksbutik på nätet!
Här har vi samlat alla roliga leksaker från kända varumärken som vi vet att du kommer gilla! Vi strävar hela tiden efter att ha det senaste och populäraste i leksaksväg, så att du alltid hittar något nytt och spännande.

Lekdax har funnits sedan maj 2011 med en butik på ca 300 kvm belägen på Fixpunkten i Söderköping. 2013 startades lekdax.com upp för att nå ut med leksaker till hela Sverige. Vi har inget extra lager, när du handlar från lekdax.com skickar vi dina saker direkt från butiken i Söderköping.

Lekdax är ett litet företag, här jobbar endast två personer så här får du verkligen en personlig och engagerad kontakt.

Vill du veta mer om oss eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss på info@lekdax.com eller besöka Lekextra Söderköping, Fixpunkten Köpcentrum.

Varma Hälsningar
Sandra, företagsägare

Lekdax i Söderköping, org.nr. 900603-4442, är ett litet företag med en butik i Söderköping. Företaget har funnits sedan maj 2011 och har en butik på ca 300 kvm belägen på Fixpunkten i Söderköping. För att utöka företaget görs nu en satsning på näthandel för att möta upp kunder som ej har möjlighet att besöka butiken och som kanske bor i annan del av Sverige.

Vi vill med våran webshop ge kunden ett brett sortiment av såväl märkes leksaker som anynom leksaker, för att kunna erbjuda leksaker i alla prisklasser. Vi har flera av de största leksaksleverantörerna i Sverige och kan därför ge det senaste och populäraste  i leksaksväg.

Bland våra leverantörer finns bland annat dessa:

Lego Sverige

Scanditoy (BRIO)

Micki

Norstar

Egmont Kärnan

Stiga

MOTTO

Lekdax utvecklas hela tiden och vi hoppas att du följer med oss på vår resa bland nya spännande leksaker!