Fraktkostnad från 59 kr
  Snabb leverans (1-3 dagar)
  Betala med Klarna

Köp- och leveransvillkor

Köp

Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris, lagerdifferenser, leveranstid, produktinformation etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.

Genom beställningen accepterar du våra villkor. För att handla på lekdax.com måste du ha fyllt 18 år. I dagsläget kan avtal endast ingås med kunder med leveransadress i Sverige.

Frakt

Grundkostnad för frakten är från 59 kr men varierar beroende på vald leveransmetod samt vikt. Paket som väger mer än 3 kg kostar 99 kr. 

Leveranstid

Normal leveranstid är mellan 1-2 arbetsdagar, i vissa fall upp till 5 arbetsdagar. Vi packar och skickar ditt paket oftast samma dag (vardagar) om vi fått in ordern innan kl 11.00. I annat fall lämnar ditt paket oss dagen efter att beställningen är gjord. OBS! Vid högsäsong som innan Jul kan det ske en viss försening innan paketet lämnar oss (1-2 arbetsdagar) speciellt på måndagar.

När varan har lämnat oss övergår leveransansvaret till fraktbolaget som ska leverera din order inom utsatt tid.

Avisering skickas i första hand ut som sms. Om du inte har fått en avisering inom 5 arbetsdagar - var god kontakta oss på mejl info@lekdax.com eller använd kontaktformuläret på hemsidan.

Leveranssätt

DHL -paketet hamnar hos ditt närmsta DHL servicepoint ombud. Försändelsen når normalt mottagarens DHL SERVICE POINT nästa vardag efter godsets inlämnande (beroende på tidpunkt för inlämnandet).  I appen Mina Paket kan du enkelt spåra dina paket, få löpande information och aviseringar om var ditt paket är och när det finns att hämta.

PostNord - paketet levereras till postlåda. Om försändelsen är för stor för att gå ner i postlådan skickas en avisering ut för att hämta paketet hos ombud.

Vissa orter kan dröja ytterligare en eller två vardagar beroende på var godset skickas från samt var mottagarens ombud ligger.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. 

OBS! För att hämta ut ditt paket KRÄVS giltig legitimation. Beställ inte i barns namn om barnet ej har legitimation.

 

 

Beställ online och hämta i butik

Beställ dina varor i våran webbshop, välj hämta i butik och betala med Klarna.

Vi plockar ihop dina varor och du får ett sms när din order finns redo att hämtas.

När du kommer till butiken kan du komma in till oss och hämta dina varor eller parkera utanför och ringa oss på 0121-13230 så kommer vi ut med din order. 

1. Tryck Köp på varan du vill köpa.

2. Gå till kassan och kontrollera att din beställning stämmer.

3. Bocka i " Hämta i vår butik" (frakten stryks).

4. Välj betalsätt och slutför köp.

5. Vi skickar ett SMS när din order är redo att hämtas. Vi gör detta så fort vi kan och vi räknar med att ha din order klar inom 1 timme.

6. När du kommer till butiken kan du komma in till oss och hämta dina varor eller parkera utanför och ringa oss på 0121-13230 så kommer vi ut med dina varor.

För utlämning samma dag ska ordern vara lagd senast 1 timme innan butiken stänger.

Lägg order senast kl 17.00 vardagar och kl 13.00 lördagar.

Butikens öppettider är vardagar kl 10-18 och lördagar kl 10-14. 

Observera att butiken endast finns i Söderköping! I övriga delar av landet levererar vi till närmsta DHL service point. 

 

Ångerrätt/Reklamation

Reklamation

Lekdax tillämpar Konsumentköplagen. En reklamation ska göras senast tre år från försäljningstillfället. Om ni upptäcker något fel på varan ska ni kontakta oss på info@lekdax.com så fort ni upptäcker felet. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten och gäller till exempel inte vid fel som orsakas av normalt slitage.Vi byter ut en vara om vi anser att den är felexpedierad eller skadad, och då står vi naturligtvis även för returfrakten. Observera att vi endast står för returfrakten när du använder fraktlappar som du fått av oss. Det är därför mycket viktigt att du kontaktar oss och får ärendet godkänt innan du skickar tillbaka varan.  Väljer du att själv skicka varan i retur till oss utan att du fått ärendet godkänt och mottagit fraktlappar från oss så har vi inte möjlighet att ersätta dig för fraktkostnaderna.

När en reklamation har godkänts skickar vi ut en ny vara och om varan inte ska bytas ut får ni en återbetalning inom 30 dagar.

För att göra en reklamation kontaktar du oss på order@lekdax.com . Ange ordernummer och anledning till retur. Bifoga gärna bilder och videoklipp på felet för att vi snabbt ska kunna hantera ärendet.

 

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor). Vi följer Konsumentverkets rekommendationer. Om du ångrar ditt köp och vill skicka tillbaka en produkt till oss får du själv stå för returfrakten. Vi erbjuder en retursedel för en kostnad motsvarande returfrakten på ordern. Vi betalar sedan tillbaka ditt köpbelopp senast inom 30 dagar efter att vi mottagit ditt paket och returen är godkänd. Ångerrätt gäller inte för en vara om eventuell plombering eller försegling har brutits. Om du ångrar ditt köp ber vi dig att kontakta oss via info@lekdax.com. Märk meddelandet med rubriken ”Ångerrätt: Ordernr”. Vi behöver ditt namn och produktens namn, samt ditt ordernummer för att vi ska kunna hjälp dig så snabbt och smidigt som möjligt. 

OBS! Outhämtat paket är inte ett ångrat köp!

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta. Be ombudet notera skadan innan du signerar för leveransen eftersom du annars godkänner paketet i befintligt skick. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Detta måste ske inom 7 dagar. Kontakta sedan oss på info@lekdax.com , beskriv skadan och bifoga bilder eller videoklipp för att vi ska kunna göra en bedömning.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, så fakturerar vi dig 350 kr för frakt och vårt arbete med hantering av varorna.

 

Betalningsalternativ

- Klarna

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

 

Integritetspolicy

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR ( Dataskyddsförordningen).

Lekdax bryr sig om din personliga integritet. För att kunna erbjuda våra produkter och tjänster behöver vi behandla era personuppgifter. Vi värnar om din integritet och samlar inte in fler uppgifter än vad som behövs. Vi säljer heller inte vidare uppgifterna till tredje part. Genom att beställa eller använda Lekdax produkter eller tjänster accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Har du några frågor om vår dataskyddspolicy kan du alltid kontakta oss på info@lekdax.com .

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen