Nu är det bara 11 dagar kvar till Julafton!

Vi är inne i en tid när vi har det som stressigast här på Lekdax! Många beställningar att packa och i butiken slår vi in julklapp efter julklapp. Vi är lite smått stressade och svettiga men vi älskart! Det är ju den här tiden som gör att vi överlever resten av året. Så vi gillar verkligen julhandeln och att ni handlar så mycket julklappar till barnen! Stort TAAAACK för det!

Har ni några julklappar kvar att klicka hem? I så fall vill vi bara påminna er om att sista datum och tid för att lägga order är tisdagen den 11 december kl 10.00. Då hinner vi få iväg paketet samma dag och enligt DHL ska leverans ske före julafton. Om du vet om att ni inte har DHL utkörningar så ofta till din adress bör du kolla upp detta extra innan för att garantera leverans. Vi kommer naturligtvis kämpa på med ordrar som inkommer även efter den 11e december men kan inte garantera att de hinner komma innan julafton. 

Hoppas jag inte stressade upp dig för mycket nu, ta ett djup andetag, än finns det tid :) 

Följ oss gärna på Instagram & Facebook för senaste nytt!
@lekdaxisoderkoping

 

Mvh Sandra, Lekdax i Söderköping

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.